Comments ( 2 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Wil je eens een mooi rondje lopen in dit gebied dan is dit een echte aanrader, zeer zeker ook voor de campinggasten die vertoeven op “Oosebos”. uiteindelijk dan ook even de sponsor naar binnen lopen en nagenieten met een prima service en goede kaart. Echt genoten.

 • Caroline

  Vandaag in tweede helft van de middag deze route in mijn uppie gelopen, was erg warm, pffft!

  Wel echt genoten van deze afwisselende tocht. Paar klimmetjes, maar zeker goed te doen, ook voor mij als bijna-nooit-wandelaar. Wat is dit gebied mooi en wat is het lekker om zo in de natuur te zijn!

  Wij zullen zeker nog eens terug keren naar deze regio.

  Bij sponsor Cup & Vino de (geplastificeerde) routeomschrijving in bruikleen opgepikt voor de zekerheid, altijd handig. Op één plekje kon in de omschrijving niet helemaal duiden, bij de trapweg. Toen de online versie even gecheckt en daar stond het wel duidelijk. Is kennelijk een keer verbeterd. Top!

Leave a Comment