Comments ( 3 )

  • Kenneth

    Een vrij mooie route met nogal wat afwisseling. Tip: betalend parkeren kan je vermijden door te starten in Kiewit. Hou er rekening mee dat het op een mooie dag, zeker in het “toeristische seizoen” erg druk kan zijn (wandelaars, fietsers, bezoekers van het openluchtmuseum, …), maar ik deed de tocht vroeg op de ochtend van een regenachtige dag … Opmerkingen over de route: (1) bij het pad door de vijver (“fietsen door het water”) stond een bord dat eenrichtingsverkeer (voor fietsers en wandelaars) oplegde, zodat je eigenlijk niet in de beschreven richting mag stappen. Omdat het rustig was, heb ik dat genegeerd, maar het is wel iets om rekening mee te houden. (2) Bij punt 5 lijkt de “avontuurlijke oversteek” van de greppel verdwenen te zijn. Geen nood: bij de “schuur” (eigenlijk een voormalig boerderijtje – met uitkijkplatform) ga je even naar links i.p.v. rechts en dan kan je iets verder rechts de greppel over, vervolgens weer rechts en je bent weer op het juiste spoor.

  • Huub Beckers Maastricht

    Wat een mooie afwisselende route met inderdaad een prachtig natuurgebied dat je kunt bewonderen ( en kunt plannen met een bezoek aan het museum ) , De route is inderdaad geactualiseerd . Tip : heb je opmerkingen stuur ze via het contactformulier.

  • Diana

    Fantastische route. Met veel plezier genoten en veel mooie fotos kunnen maken. Laatste 1,5km was iets saaier (veel asfalt zonder mooie uitzicht). Zou de route persoonlijk andersom lopen dan in de omschrijving. Bewaar je het mooiste gedeelte voor het laatst

Leave a Comment