Comments ( 3 )

 • Rosita Custers

  Na de watersnoodramp van juli 2021 weer gaan wandelen door dit gebied. Hier en daar moest ik iets omlopen omdat nog niet ieder bruggetje of pad opengesteld was. De locale horeca staat echter te springen om klandizie dus blijf niet weg!
  De route is hier en daar wel wat gewijzigd inmiddels. Zo heb ik nergens het bordje ‘verdrinkingsgevaar’ gezien (punt 4) en het pad door het bos is nu een aantal keren versperd door omgevallen bomen waar je overigens wel gemakkelijk overheen of langs kan lopen. Maar de beschrijving: “hoog afgeknapte dikke boom, die in een andere boom met Y-vorm is opgevangen (2017). Na 30 m gaat u aan de Y- splitsing bij dikke gevorkte boom R het smalle begroeid bospaadje omhoog. (Let op! Het pad is over enkele meters gedeeltelijk begroeid met braamstruiken). Aan de T-splitsing gaat u R tussen twee berken door,” is volgens mij niet meer helemaal accuraat. Ik ben gewoon het bospad doorgelopen tot ik bij het eerste duidelijk zichtbare pad rechts omhoog kwam. Daar stond ook nog maar 1 berkenboom. Het vervolg van de route sluit daarna wel weer goed aan.
  Het is een prachtige route met mooi uitzicht.

 • Huub Beckers Maastricht

  De route loopt perfect en is inderdaad een aanrader, mooie omgeving met steeds weer uitzicht op de “Toscaanse blik” ( laat u verrassen ).

 • Mark

  Deze wandeling vanaf Partij biedt altijd prachtige uitzichten. Na alle regen en sneeuw waren de paden vandaag een beetje modderig, maar goed begaanbaar.
  Sectie 4 was vandaag een beetje avontuurlijk, omdat het pad werd geblokkeerd door veel omgevallen bomen en je er vaak overheen moest klimmen. Lange broeken worden hier ook in de zomer aangeraden.

Leave a Comment