990. Wellerlooi

Comments ( 3 )

  • Toos

    Vandaag op deze zomerse aprildag deze wandeling voor de derde keer gelopen. Het blijft een schitterende wandeling met bos, hei en een mooi stuk langs de Maas. Doordat je op de hei over de hoger gelegen paden loopt, heb je prachtige uitzichten over de hei en de vennen.

  • Sjef Schmit

    Na wandeling 585 deze wandeling opgepikt voorbij punt 5 en heerlijk door de bossen gelopen richting Maasoever. Een lekker frisse wandeling langs de Maas en daarna bij het startpunt doorgelopen weer over mooie bospaadjes met af en toe flink wat hoogteverschil. Wat is de omgeving van Well en Wellerlooi prachtig!!!. Een heerlijk stuk over de hei en Maasduinen weer terug bij punt 5 en toen 585 verder afgemaakt richting Jachthut Op Den Hamer, waar ze warme chocomelk hadden. Heerlijk warm en lekker na een regenachtige wandeldagdag.

  • Jessica

    In een mistige omgeving deze prachtige wandeling gelopen begin december. Een absolute aanrader! Heerlijke wandeling over de Maasduinen. Overigens kan bij de uitkijktoren aan de Maas ook contactloos gepind worden waardoor het meebrengen van 1 euro niet meer noodzakelijk is.

Leave a Comment