Comments ( 2 )

  • Astrid

    Wie van heide en van ” klunen” door het mulle zand houd, is dit een perfecte wandeling. Wij waren meer gecharmeerd van het begin stuk (nr 1 en nr 2). Het kleine Dommeldal met zijn laarzenpad was prachtig. Hier en daar wat drassig maar goed te doen. Al met al een wandeling die je een keer gelopen moet hebben.

  • Sjef Schmit

    Vandaag een hei dag. Ik ben gestart in Heeze vanaf het parkeerterrein van Staatsbosbeheer aan de Rul. Je kunt dan starten iets voorbij punt 3 in de beschrijving. Je loopt dan direct al in het grote heide gebied. Naast het fietspad is er ook een pad dat voor wandelaars te belopen is, dus je hebt weinig last van de vele fietsers. Je loopt een flink stuk door de hei en dan nog even door de bossen. Voorbij de sponsor loop je naar het “laarzenpad” nabij de Kleine Dommel. Hier kan het soms erg drassig zijn, maar het is wel avontuurlijk.

Leave a Comment