Comments ( 2 )

  • Toos

    Dit is een hele mooie heidewandeling. Op het eerste stuk hoor je helaas nog lang het verkeer van de A 67. Het tweede stuk is heel erg mooi, je loopt over een glooiend, iets verhoogd fietspad en hebt prachtig zicht op de omgeving. Op het Kiezelven na waren alle vennen zo goed als droog of helemaal opgedroogd. Maar de kleurenpracht van de hei. was geweldig. Volgend jaar weer naar de Strabrechtse Heide want Jos heeft er nog een paar wandelingen beschreven…

  • Dorie Meijer

    Prachtig gebeid en zeer mooie wandeling, ook in het vroege voorjaar. We hebben niet voor de weg langs de snelweg gekozen maar zijn al eerder naar rechts afgeslagen parallel aan die weg en zo hoorde je iets minder het verkeer en kom je ook weer op de beschreven route uit. Omdat het veel had geregend waren nu de vennen dus vol water waar diverse watervogels op af komen. Laatste stuk over fietspad is jammer maar een andere mogelijkheid is er niet.
    Gaan zeker in najaar wanneer de heide in bloei is nog een keer daar wandelen.

Leave a Comment