Comments ( 4 )

 • Toos

  Dit is een hele mooie heidewandeling. Op het eerste stuk hoor je helaas nog lang het verkeer van de A 67. Het tweede stuk is heel erg mooi, je loopt over een glooiend, iets verhoogd fietspad en hebt prachtig zicht op de omgeving. Op het Kiezelven na waren alle vennen zo goed als droog of helemaal opgedroogd. Maar de kleurenpracht van de hei. was geweldig. Volgend jaar weer naar de Strabrechtse Heide want Jos heeft er nog een paar wandelingen beschreven…

 • Dorie Meijer

  Prachtig gebeid en zeer mooie wandeling, ook in het vroege voorjaar. We hebben niet voor de weg langs de snelweg gekozen maar zijn al eerder naar rechts afgeslagen parallel aan die weg en zo hoorde je iets minder het verkeer en kom je ook weer op de beschreven route uit. Omdat het veel had geregend waren nu de vennen dus vol water waar diverse watervogels op af komen. Laatste stuk over fietspad is jammer maar een andere mogelijkheid is er niet.
  Gaan zeker in najaar wanneer de heide in bloei is nog een keer daar wandelen.

 • Sjef Schmit

  Vandaag een hei dag. Een lange dag door de hei samen met wandeling 991.Je loopt al snel de hei in en dit is een prachtig gebied. Langs de route ligt ook een mooi fietspad, dus je wordt gelukkig niet gestoord door de fietsers. Er staan ook voldoende zitbanken. Midden op de hei loop je over een pas aangelegd stapstenenpad en dan het bos in richting de vogeluitkijkhut. Als ineens alle vogels opvliegen is het een flink gekrijs in de lucht. Dan weer een flink stuk hei terug naar de sponsor.

 • Astrid

  Vandaag deze wandeling uigekozen. Dat was een goed idee want de heide stond prachtig in bloei! De vennen waren vol met water. Omdat het de afgelopen tijd veel geregend had waren de zand paden niet rul, maar goed te belopen.

Leave a Comment