995. Sint Anthonis

Comments ( 6 )

 • Sjef Schmit

  Vanmorgen eerst wandeling 604 Siebengewald en daar deze schitterende wandeling. Wat een mooi heide/bos gebied is dit. Je raakt niet uitgekeken over het grote heidegebied en daarna het hoogtepaadje langs de steile rand van het bos. Jammer dat de heide niet meer in bloei staat. Is dat wel zo, dan moet je deze wandeling beslist doen. Ik heb in ieder geval genoten van deze prachtige wandeling in een mooie omgeving.

 • Ralf Schatorie

  Vandaag 2 maart deze route voor de tweede keer gewandeld. Het was wederom weer leuk wandelen in dit gebied, en de weergoden waren ons goed gezind. De route is nog steeds goed te volgen, alles is nog zoals die destijds gemaakt is.

 • Frank en Marianne Linssen

  Schitterende wandeling. Zeker aan te bevelen om in augustus te lopen als de heide volop in bloei staat.

 • Toos

  Wij hebben genoten van dit uitzonderlijk mooie heidegebied. Heel rustig op de zondagmorgen, misschien kwam dit ook door het regenachtige weer, maar prachtige paden voeren je langs en door de intens bloeiende heide. Een topwandeling!

 • Wim Aarts

  Een zeer mooie route, goed aangegeven en erg variërende.
  Misschien is het te overwegen om de route bij punt 4, Loop RD( geen pad) het bos in en ga meteen L (geen pad) langs de greppel. Vlak daarna steekt u de greppel over en gaat u R (pijl) over het verharde bospad. Slimmer is om eerst de greppel over te steken en daarna links te gaan aan de overzijde van de greppel. De greppel ligt dan links van u. Bij de verharde bospad gaat u R. Het ligt gedrukte stuk in de route kan dan vervallen.

 • Toos

  Voor de vijfde keer deze mooie tocht gelopen en wat nu heel bijzonder was: de grote hoeveelheden water die je overal ziet in dit droge gebied. Ondanks de hoge grondwaterstand is de route goed te lopen, de doorsteek door de greppel is uiteraard niet mogelijk maar via het alternatief verder geen problemen ondervonden.

Leave a Comment