995. Sint Anthonis

Comments ( 4 )

 • Sjef Schmit

  Vanmorgen eerst wandeling 604 Siebengewald en daar deze schitterende wandeling. Wat een mooi heide/bos gebied is dit. Je raakt niet uitgekeken over het grote heidegebied en daarna het hoogtepaadje langs de steile rand van het bos. Jammer dat de heide niet meer in bloei staat. Is dat wel zo, dan moet je deze wandeling beslist doen. Ik heb in ieder geval genoten van deze prachtige wandeling in een mooie omgeving.

 • Ralf Schatorie

  Vandaag 2 maart deze route voor de tweede keer gewandeld. Het was wederom weer leuk wandelen in dit gebied, en de weergoden waren ons goed gezind. De route is nog steeds goed te volgen, alles is nog zoals die destijds gemaakt is.

 • Frank en Marianne Linssen

  Schitterende wandeling. Zeker aan te bevelen om in augustus te lopen als de heide volop in bloei staat.

 • Toos

  Wij hebben genoten van dit uitzonderlijk mooie heidegebied. Heel rustig op de zondagmorgen, misschien kwam dit ook door het regenachtige weer, maar prachtige paden voeren je langs en door de intens bloeiende heide. Een topwandeling!

Leave a Comment