Comments ( 2 )

 • Toos

  Mooie wandeling waarbij het stuk door het Loobeekdal wel het hoogtepunt is. Verder zeer rustig: bij de bebouwing van Venray zie je wel wandelaars, maar eenmaal verder op de route kom je bijna niemand meer tegen: in deze tijd van social distancing een perfecte route!

 • Rob Wilders

  Gisteren, 23/4, de westelijke lus van deze wandeling vanuit Merselo gelopen. Na bijna 3 maanden kon en mocht ik weer gaan wandelen en dan is circa 6,5 kilometer als start lang genoeg.
  De tekst bij het deel wat wij gewandeld hebben, klopt nog. Alleen bij punt 6. goed opletten dat je het eerste bospad R neemt. Het deel langs de Loobeek, met name na de volmolen, is zeer mooi. Het wemelde van de vlinders. In de Loobeek zelf hebben bevers een aantal burchten gebouwd (in Merselo vertelde men ons dat afgelopen winter enkele burchten verwijderd zijn. Het gehele moerasgebied stond namelijk onder water). Na veel regenval zal het gedeelte na de volmolen moeilijk of niet te belopen zijn.

  (Jos: het cursief gedrukte onder punt 7 kan je verwijderen. De volmolen is inmiddels in bedrijf.
  Is het een idee om de westelijke lus als een aparte wandeling op te nemen?).

Leave a Comment