Comments ( 2 )

 • Ton Rouwenhorst

  1201 Kerkrade 30 mei 2019
  Superieure wandeling gelopen vandaag
  Doe het op je gemak en kijk goed om je heen, zodat je niets mist (vooral het stuk in alinea 7,ongekend)
  Wij begonnen bij de begraafplaats Haanrade, nou dan val je meteen met je neus in de boter. Prachtig gewoon
  Het hoogteverschil valt reuze mee, is gemakkelijk te doen
  Complimenten aan Jos
  Gr. Ton en Marion

 • Eric Dankbaar

  1201 | Kerkrade / Haanrade | 10 september 2019
  Soms begin je met een vooroordeel aan een wandeling als deze vertrekt vanuit een grote plaats. Maar deze wandeling, die vertrekt vanuit Haanrade brengt je meteen in een fantastisch landschap en voert langs vele fraaie bezienswaardigheden. In het centrum van Kerkrade heb ik mijn route iets aangepast om het fraaie stadhuis en het standbeeld van de mijnwerker te bekijken. Op de terugweg door Haanrade heb ik het pad achter de kerk door links laten liggen en ben door de hoofdstraat (Meuserstraat) gelopen. Ik herinnerde me vaag dat op de splitsing onderaan de berg in 2004 een ernstig ongeval plaatsvond toen een vrachtauto met defecte remmen een supermarkt binnenreed. Verder in de Meuserstraat liep ik langs de kerk met een bijna vervallen Lourdesgrot. En daarna over de spannende overweg het fantastische wormdal in. O ja, die bakker op het einde van de route weet inderdaad hoe Limburgse vlaai moet smaken! De fotopresentatie komt binnenkort op YouTube. Dank voor deze bijzonder fraaie route Jos!

Leave a Comment