1202. Ulestraten

Comments ( 5 )

 • Wim Lemmens

  Prachtige wandeling. “klein stukje klinkerweg” onder 2 is inmiddels gewoon asfalt geworden.

 • John

  06/01/2020 Met fantastisch weer (zonnetje) deze mooie wandeling gelopen. Ik ben enigszins bekend maar toch weer nieuwe paden gelopen. Had mij wel even verlopen rond het centrum van Meerssen en aan het einde van deze route, moet ik maar goed opletten en lezen!!
  Na Meerssen zijn er wel nog enkele pittige stukken.
  John

 • Anita

  Prachtige wandeling.

 • Rob Wilders

  Zeer afwisselende, mooie wandeling met dalen en hoogtepunten, door bos (met veel zingende vogels), weiden en langs wijngaarden, met mooie vergezichten (als het helder weer is). En af en toe even puzzelen bij de route.

 • Jean-Pierre Seegers

  zeer mooie wandeling, gelopen bij lekker winterweer

Leave a Comment