Comments ( 3 )

 • Sjef Schmit

  Vandaag, net als vorige week, rondje Brabant gelopen en gestart in Reusel. Er lag een flink pak sneeuw, dus ijzers onder de wandelschoenen en heerlijk struinen langs een beekje over smalle paadjes waar nog niet veel gelopen was. Opvallend was dat er heel veel sporen van dieren te zien waren. Een mooi smal kronkel paadje in Belgie en dan over een heel smal brugje (spekglad) weer terug in Nederland en door de bossen langs een mooi ven terug naar Reusel. Hierna doorgereden naar Bladel en wandeling 1176 gelopen.

 • leo

  vandaag gelopen op de GPS : prachtige, afwisselende wandeling, smalle paadjes, bos, open gebied.
  Wij vinden het een aanrader. O ja : ook ruim voldoende ( gratis ) parkeermogelijkheden

 • Margriet

  Na veel wandelingen gelopen in Limburg, Vandaag gekozen voor een wandelroute in Brabant! Mooie wandeling op smalle bospaden, langs grote velden. Over een heel smal bruggetje op naar een aantal vennen. De brem stond volop in bloei met zijn gele bloemen. Lekker gewandeld!

Leave a Comment