1211. ’s Gravenvoeren

Comments ( 4 )

 • Remers

  Schitterende wandeling en die bakkerij in Voeren is echt super! Wat een vakmanschap dat heerlijke gebak. Wij hebben genoten van deze route!

 • Wil van Gansewinkel

  Een kleine opmerking. Voor het overige een prachtige wandeling, zoals gewend. Bij punt 5 in de zesde zin van onderen staat tussen haakjes het getal 21. Dat moet 20 zijn.

 • Robert Blom

  Toppie! Hedenochtend op pas vanuit Mheer voor deze erg leuke wandeling. Bekend gebied, maar desondanks zeker 60% nieuwe (bos)paadjes/(veld)wegen waar ik nooit eerder was geweest. Heerlijk zonnetje aan de lucht en volop Herfst in de bossen. Na een bezoek aan de kerk in Voeren, een lekker cappuccino met gebakje bij de sponsor van de wandeling en vervolgens via een heerlijke terugweg weer naar Mheer. Genoten!

 • Etienne & Paule

  Wat was dit een prachtige wandeling !!! We hebben er al veel gelopen uit de wandelgids maar deze verdient een speciale vermelding! De mooie vergezichten, de zon over het landschap met licht besneeuwde velden , de heerlijke bospaadjes enz enz. Het was genieten van ’t begin tot aan het einde. Dank!

Leave a Comment