Comments ( 4 )

 • Toos

  Ruim 14 km wandelen door bossen en over de bloeiende heide: een erg mooie wandeling in de kop van Limburg met stiekem flink wat klimmen en dalen dus best inspannend… we zijn begonnen bij punt 5 en dan is het heerlijk pauzeren op het terras bij het zweefvliegveld. Op het stuk over de heide naar het zweefvliegveld stond een bord met verboden toegang vanwege kwetsbaar natuurgebied.
  Een wandeling met prachtige uitzichten!

 • Sjef Schmit

  Vandaag deze prachtige wandeling over de Mookerheide gelopen. Een wandelkaar had Jos geïnformeerd dat de route niet helemaal correct meer was. Met af en toe flink wat klimmen en dalen door de bossen en heide, heb ik genoten. Tevens de wandeling aangepast en uitgebreid met wandelknooppunten. Het is een flinke trip, maar je loopt constant te genieten. Omdat ik er geen genoeg van kon krijgen hierna wandeling 1219 gelopen.

 • Job

  Een heel mooie en afwisselende wandeling door bos en heide, heuvel op en heuvel af.
  De natuur is nog in winterslaap maar het zonnetje en temperatuur van 17 graden maken het een heel aangename wandeling.

 • Yolanda van Hensbergen

  Wat een prachtige wandeling! Ik wist niet dat de Mookerheide zo mooi is, ook buiten de bloeitijd van de heide. Mooie bossen, klimmen en dalen maar dat viel mij erg mee. Goede tip om bij 5 te beginnen. Goede omschrijving van de parkeerplaats daar, anders hadden we deze niet gevonden want hij ligt nogal verscholen!
  Dank voor deze mooie route!

Leave a Comment