Comments ( 2 )

  • Toos

    Ruim 14 km wandelen door bossen en over de bloeiende heide: een erg mooie wandeling in de kop van Limburg met stiekem flink wat klimmen en dalen dus best inspannend… we zijn begonnen bij punt 5 en dan is het heerlijk pauzeren op het terras bij het zweefvliegveld. Op het stuk over de heide naar het zweefvliegveld stond een bord met verboden toegang vanwege kwetsbaar natuurgebied.
    Een wandeling met prachtige uitzichten!

  • Sjef Schmit

    Vandaag deze prachtige wandeling over de Mookerheide gelopen. Een wandelkaar had Jos geïnformeerd dat de route niet helemaal correct meer was. Met af en toe flink wat klimmen en dalen door de bossen en heide, heb ik genoten. Tevens de wandeling aangepast en uitgebreid met wandelknooppunten. Het is een flinke trip, maar je loopt constant te genieten. Omdat ik er geen genoeg van kon krijgen hierna wandeling 1219 gelopen.

Leave a Comment