1214. Sint-Pietersvoeren

Comments ( 3 )

 • Jim

  1-6-2019 gelopen. Erg mooie route, voor de eerste keer in deze omgeving en kom zeker een keer terug. Geweldige vergezichten en prettige hoogteverschillen.
  Wilde in eerste instantie een langere route lopen, maar omdat we later zijn gestart en het warm was, gekozen voor juist deze route met enigszins wat beschutting. Het was 25 graden en goed te doen met rustpauzes en insmeren 🙂
  De forelsalade bij de Commandeur was zalig!

 • Anny en Piet

  1214 .Sint Pieters voeren. Deze prachtige route gewandeld woensdag 2 September 2020.heel mooie vergezichten, pittige tocht,Compostela afdaling met veel stenen en Direct een flinke kuitenbijter.zeer zeker de tuin van de Commanderij te bezoeken,en kijken waar het Riviertje de Voer ontspringt .Anny en Piet.

 • Rob

  29/10/23 vandaag deze leuke wandeling gedaan, doordat voorgaande dagen nat waren was het op sommige stukken een beetje glibberen. Inderdaad mooie vergezichten maar verder is het geen moeilijke tocht. we hebben even bij café de Wandelaar gezeten een heerlijke ouderwetse Belgische dorps kroeg. en op het einde hebben we ook nog even gezeten bij De Commanderie

Leave a Comment