Comments ( 9 )

 • Fred Truijen

  Vandaag 30 mei ’19 deze geweldige tocht met de wandelvrienden gelopen en het was een feest van begin tot einde.
  De liefhebber kan zijn hartje ophalen aan deze best wel pittige tocht. Het ene panorama na het andere ontvouwt zich. Vergezichten, bossen, vakwerkhuizen, klimmen, dalen, holle veldwegen, beekjes, veldkruizen, heerlijke terrasjes, top..top… top….
  Wat kan een wandelaar meer verwachten. Dus een gemeende merci voor de samensteller(s) van deze en alle andere wandeltochten. Het was wederom een waar genot en een absolute aanrader.
  Neem snel een vrije dag, trommel je vrienden op en aanvatten, deze 1216 !
  Fred en Anita Truijen
  Kinrooi

 • Laura

  Werkelijk prachtige wandeling door de Limburgse heuvels. Prachtige uitzichten op het heuvellandschap, bossen, beekjes, vakwerkhuizen etc. Echt een aanrader!

 • Willem

  Zaterdag 12 juni deze mooie wandeling gelopen, na de dag ervoor deze route te hebben gelopen:
  https://wandelgidszuidlimburg.com/2018/11/23/035-heijenrath

  Voor ons was de lengte perfect, we lopen niet zo vaak lange routes en al helemaal niet in Zuid Limburg. Het stukje rechtdoor door het bos, vonden we een beetje raar aangezien de rest van de route allemaal over duidelijke paden gaat. Dus wellicht zou ik de beschrijving andersom doen, de route over het pad als standaard optie, en als suggestie rechtdoor het bos aangeven.

 • Clemence Jaspars

  Wat hebben wij genoten van deze magnifieke wandeltocht!
  Prachtige, zeer gevarieerde route!
  De routebeschrijving was perfect en zeer gedetailleerd.

 • Marian Smeets

  Dat rechte stuk door het bos was niet te doen, gewoon op het pad naar boven lopen. Maar voor de rest was het een van de mooiste wandelingen die we gelopen hebben in zuid limburg.

 • Toos

  Op deze wandeling kom je langs de mooiste plekjes van het Heuvelland zoals Terziet, Camerig en de Volmolen en kun je onderweg genieten van prachtige uitzichten. Op deze prachtige septemberzondag was het ontzettend druk in het Heuvelland maar eenmaal weg van de toeristische hotspots (Buitenlust, De Smidse, Epen) was het heerlijk rustig wandelen.

 • Dirk

  Deze wandeling gelopen op 30 januari 2022. Prachtige wandeling met veel afwisseling en schitterende vergezichten. Sommige paden zijn wel modderig want kapot gereden door mountainbikers. Het trappenpad omlaag naar de Fröscherbron was bijna niet te doen (zéér modderig) en je moet hier wel erg goed opletten. Verder waren het afwisselend veldwegen en verharde stukken. Het stuk door het Geuldal is schitterend, maar ook de vergezichten richting België en Duitsland zijn de moeite waard. Een aanrader !

 • harry

  als de thermometer richting 40 graden gaat en de eerste dag van de vierdaagse in nijmegen is afgelast begin ik om 08.30 uur aan deze prachtige wandeling. Heuvel op en af, mooie panorama’s, zon en schaduw en genoeg zitbanken. Na 5 uur, 4 boterhammen, 3 bananen en 5 flesjes water kom ik over de finish.

 • Stefan en Ank

  Mooie afwisselende wandeling. Inderdaad echt Limburgs. Wij vertrokken op deze warme dag (30+) om half 9 en eigenlijk was dat al iets te laat. De route loopt niet alleen maar door bos. We deden er bijna 4 uur over. Doe deze wandeling niet op gympen of met een wandelwagen en denk aan wat kleingeld zodat je bijvoorbeeld onbespoten pruimen langs de weg kunt kopen.

Leave a Comment