Comments ( 3 )

  • Arjan

    Heerlijk gelopen en zeker eerste deel is leuk. Laatste deel door uiterwaarden deed ons denken aan Land van Heusden en Altena. Wellicht tijd van het jaar of het weer maar er zijn mooiere gebieden in het Zuid Limburgse

  • Roger

    Mooie wandeling. Bundetbos omhoog..even moelijk de juiste weg vinden. Wellicht door de sneeuw. Er zaten een aantal spannende afdalingen tussen. Het stuk Maasvallei lijkt mij meer iets voor de zomer.

  • Kenneth

    Deze tocht afgelegd op 11/11/2021. Zowel het deel door en in de omgeving van het Bunderbos als het stuk langs de Maas vond ik de moeite, net zoals de fraaie kern van Geulle aan de Maas, maar de “tussenstukken” waren volgens mij wat aan de saaie kant.Ik heb een suggestie voor een lichte trajectwijziging: in plaats van over de grindweg langs de dijk te wandelen, kan je ook door het klaphek gaan en op de oever/langs de onderkant van de dijk struinen en bij het tweede of derde klaphek weer de dijk op lopen. (Lukt niet bij te hoge waterstand uiteraard.) In punt 7 is er een probleem: het graspaadje is deels overgroeid (zelfs in november) en/of deels omgeploegd. Ook was het deels bezaaid met wat snoeiafval en verderop zelfs met afgedankte stukken omheining. Je kan er nog wel passeren, maar je moet dan wel hier en daar door de akker.

Leave a Comment