1231. Echternach

Comments ( 6 )

 • Tjeu en annie

  Een sprookjeswereld ….zo een stilte …de reuze rotsen , overal groene mos op de grote stenen ..wat een super mooie natuur in dit gebied ! Beide routes ( 1231 +1232 ) hebben wij gelopen Wij hebben deze 2 dagen met verbazing rond gekeken .., hoe mooi ! waren nog niet in dit gebied geweest , maar we gaan hier zeker terug komen ! De moeite waard om hier naar toe te rijden in nog geen 3 uurtjes rijden van ons huis . Dank je wel voor deze routes !
  ps. Wij hadden een 3 nachten wandelarrangement in Hotel Gruber in Eisenheim geboekt , vlakbij Echternach , een aanrader ! een heel goed hotel met heel lekker eten .

 • Fred Truijen

  Om het half jaar gaan we een mannenlweekend met 5 vrienden op pad. De vorige keer genoten we mateloos van de 2 wandelingen in Altenahr, nu waren de 2 tochten van Echternach aan de beurt.
  En wat kun je hier meer doen dan je hele lijstje superlatieven bovenhalen. Alles wat een wandelaar zich maar kan wensen komt hier voor je voeten en ogen ; waanzinnig mooie natuur, kloven, rotspartijen, steile en minder steile hellingen. Het ene feeërieke schouwspel volgt op het andere. Wij liepen de tochten onder een lichte nevelsluier wat alles nog sprookjesachtiger maakte. Absoluut de mooiste wandelingen van de site maar best pittig hoor. Jos en je team, weeral bedankt voor deze juweeltjes en tot de volgende !

 • Bernd Dossing Bockreiterstr.32 D-52134 Herzogenrath

  Hallo Jos

  Nach den beiden Touren letztes Jahr in Altenahr haben wir uns nach der Coronapause die beiden Touren in Echternach ausgesucht.Da wir 2018 schon einmal hier waren ,konnten wir die drei Tage noch mehr geniessen. Zu den beiden Touren 1231 und 1232 sind wir den Felsenweg 2 von Bollendorf nach Beaufort gelaufen. 6,5 Stunden Laufzeit ,20,2 km 700 m Höhenmeter.
  Die luxemburgische Schweiz ist pure Natur und für Wanderer ein echtes Highlight. Die besten 2 Touren in den Wandelgids.Untergebracht waren wir im Hotel Hauer,Bollendorf. Nette freundliche Bedienung und ein sehr umfangreiches Frühstück .

  Einen freundlichen Wandergruss nach Eijsden

  Bernd und Horst

 • Jan

  Nadat we gisteren Felsenweg 2 vanuit Bollendorf gelopen hadden gingen wij vandaag op pad voor deze route. 2 dagen klauteren en klimmen. Moe maar voldaan kwamen wij iedere avond terug in ons hotel. De hitte speelde ons parten. Zeker de 2 dag. Dank aan degene die deze mooie tochten heeft uitgezet.

 • P & G Groesbeek

  Deze route 30-05 gewandeld inspannende route maar wat een prachtige natuur prachtige rots partijen en het was gelukkig heel rustig.

 • H en C Houtappels

  Deze route gelopen op 25-6-2022, een zeer mooie route met een prachtige natuur. Je moet zeer goed ter been zijn en goed schoeisel is sterk aan te raden. Deze wandeling is een aanrader, DOEN.

Leave a Comment