Comments ( 7 )

 • Jim Sniekers

  16-6-19 deze wandeling gelopen. Deze is inderdaad voor de meer geoefende loper. De wand die je in het eerste deel van de route moet beklimmen is inderdaad op eigen risico. Er hangt zelfs een bordje dat je deze eigenlijk niet mag beklimmen zonder begeleiding. Misschien moet er ook een alternatief pad komen om dit punt te vermijden?
  Verder een geweldige route, echt een Ardennenroute. Mooie vergezichten, klimmen en dalen, naaldbossen.

  • jos

   Voor de steile klim aan het begin is geen alternatief voor handen maar als je het touw vast houdt gaat het prima.

 • Frenk Mertz

  5 sterren wandeling en op de klim na zeker goed te doen voor de regelmatige loper. Ben het wel met Jim eens dat de klim ondanks het touw niet voor iedereen geschikt is en al zeker niet bij een natte ondergrond. Al vaak in de Ardennen gelopen maar deze wandeling valt beslist onder de toppers in deze streek.

 • Bart

  Gisteren 16-11-2019 deze wandeling bij prachtig herfstweer gelopen, Echte aanrader vanwege de prachtige vergezichten en variatie. De eerste beschreven klim was vrij lastig en niet geheel zonder risico mede door gladheid (bladval,vorst, vochtigheid). Top wandeling!

 • Rolf

  Gelopen 22-7-2020. Prachtige wandeling, Eerste stuk geen probleem, maar wel kurkdroge ondergrond dus niet glad. Ik zou als ik ‘m nog een keer zou lopen het kleine lusje in Stavelot eruit halen en gelijk de brug over gaan. Overigens was de wandeling op mijn GPS 1 km langer dan aangekondigd.

 • Reinders

  Stavelot ie een prachtige stad, zeker doorheen wandelen!

 • Toos

  We zijn een paar dagen in de Ardennen en kunnen deze wandeling vanuit het huisje waar we verblijven starten, hoe leuk is dat!
  Het begin is avontuurlijk maar voor wie weleens in de Alpen of Noorwegen heeft gewandeld is het goed te doen.
  Minstens zo avontuurlijk is het kruipen onder de stroomdraden door. Geen vee in de buurt maar wel spanning op de draad, dus weer een ervaring rijker…
  Verder niets dan lof voor deze schitterende afwisselende wandeling die wij vandaag onder een stralende herfstzon hebben gelopen. Voor ons ook de wandeling met de meeste hoogtemeters van de Wandelgids: 560m!

Leave a Comment