Comments ( 3 )

  • L&L

    Vandaag dit korte wandelingetje gemaakt. Niet echt bijzonder, en we hadden, door het bladerdek, ons ook nog verlopen in het stukje bos. We konden door de goede beschrijving toch later weer de draad oppakken Echt een rondje om de hond uit te laten, en een paar km te maken. Een zesje.

  • Steins

    Afgelopen zondag zin in een kleine wandeling en deze leuke route gelopen. Geweldig hoe Jos toch in elk gebied iets weet te maken ook al is het kort! De plekjes op de foto’s hebben we allemaal gezien. Na afloop nog lekker gegeten bij de sponsor. We zullen deze vaker gaan lopen in de zomer en dan heerlijk een terrasje pakken. Wij hebben genoten!

  • Robert Blom

    Vandaag weer eens een dagje op kantoor werken in Heerlen en ter voltooiing van het dagelijkse stappendoel dit leuk, hele korte ‘rondje’ gelopen. De vlonderpaden rondom de vijver waren momenteel niet aan te raden na vorst en dooi en in het ‘bos’ is het inderdaad even goed opletten, omdat niet alle paadjes even goed zichtbaar zijn. Toch erg fijn even eruit te zijn met deze verder goed beschreven wandeling.

Leave a Comment