1241. Epen (Camerig)

Comments ( 6 )

 • Ank en `Wim, Amersfoort

  Vandaag 25/8 deze schitterende route gewandeld onder een vrijwel waterdicht wolkendek met prachtige uitzichten – echte panaraoma-wandeling, met veel mooie leuke paadjes veel rustbanken waar we van geweldige uitzichten genoten
  inderdaad is hier het mooiste landschap van ons land te vinden;
  deze wandeling krijgt van ons een 10;
  wederom perfect beschreven
  met dank!!

 • Roger

  Geweldige mooie route..genoten van vakwerkhuisjes. Vergezichten. Afwisseling in bos. Heuvels. Boomgaarden. Gehuchtjes
  Heel veel groen.. mooie beekjes…route heel goed omschreven

 • Ton Geers

  Op de ‘eerste’ (21 februari 2021) lentedag heb ik deze schitterende tocht gelopen. Leuk om te ervaren dat ook al heb ik al heel wat wandelingen rond Epen volbracht, toch iedere keer het landschap anders oogt. Een echte aanrader. Zie mijn foto’s op https://www.tongeers.nl/landschapsfotografie/epen-en-omgeving

 • Annemarie

  Vandaag deze prachtige route gelopen….echt een aanrader.
  Tip: wij zijn de route op de Schweibergerweg begonnen bij de waterput Behälter (= bij punt 6). Zo kom je ongeveer op de helft bij restaurant Buitenlust….een fijne pauzeplek , vooral nu in coronatijd!!

 • nicole

  vandaag deze prachtige route gelopen, vele zitbankje met prachtig uitzicht. genoeg plekken om iets te nuttige. en een zeer variërend landschap.

 • Harriet

  Vandaag deze prachtige route gelopen. Een echte aanrader met fantastische uitzichten en leuke, verrassende paadjes. Begonnen in Epen en halverwege bij Buitenlust lekker geluncht met ook weer een prachtig uitzicht.

Leave a Comment