Comments ( 2 )

  • Toos

    In het begin wat verwarring omdat we van de parkeerplaats in Mechelen naar het restaurant liepen en daarna dus in de richting vanwaar je gekomen bent de wandeling moet starten. Maar verder is dit echt een prachtige tocht met eindeloze uitzichten naar alle kanten. Op deze stralende novemberdag was het genieten, ook aan het eind met een coffee to go in het parkje achter de Oude Brouwerij in de late middagzon. We hebben genoten van 2 prachtige wandeldagen in het Heuvelland!

  • Theo

    Wij hebben deze route nu 3 keer gewandeld. Grootste deel van de wandeling (vanaf Mechelen en ten zuiden daarvan) vinden wij heel mooi en afwisselend. Tweede keer hebben wij deel ten noorden van Overgeul daarom laten zitten en zijn doorgestoken naar Mechelen. Derde keer hebben wij dit deel van de wandeling samengevoegd met een deel van 721. Daarbij liepen we 721 tot punt 3 zijn daar rechtsafgeslagen en vervolgens langs de westelijke kant van de Geul terug naar Epen gekeerd om daar de draad van deze wandeling naar Mechelen weer op te pakken. Die combi kunnen we zeker aanraden.

Leave a Comment