Comments ( 2 )

  • Diana

    Een hele mooie route en echt de moeite waard om dat klimmetje te maken in het begin om van daaruit verder in ‘vlak’ gebied te lopen. Klimmetje is maar kort, wel wat steil. De jongste die meeliep was 12 en die liep prima mee. De meeste km zijn in de natuur. In Heijenrath hebben we wat gedronken om daarna het laatste half uurtje te lopen en weer naar beneden te gaan.
    Deze gaan we nog eens doen 🙂

  • Rian

    We hebben vandaag deze mooie route gelopen. Direct vanaf het startpunt loop je een prachtig gebied in. Een kronkelend beekje, graslandschap, bomen, een paar bruggetjes… Wij houden ervan! Vervolgens gaat de route het bos in. Uiteindelijk loop je langs de bosrand en door de velden weer terug naar de auto. Er zijn mooie vergezichten en voldoende zitbankjes. Onze (jonge) kinderen liepen ook mee. Ook voor hen was de route prima te doen

Leave a Comment