1237. Süsterseel – Sittard

Comments ( 3 )

  • Stevens

    Wij hebben deze wandeling gisteren gelopen, zeer afwissellende, Ook de hete kip geprobeerd, smaakte voortreffelijk! Café aan het eind nog bietje gedronken.

  • Sjef Schmit

    Gestart in Wehr bij de Kerk, na wandeling 1198. Beide wandelingen lopen over veelal dezelfde paadjes maar dan omgekeerd. Je ziet dan weer hele andere dingen. Je struint een heel stuk door de bossen en dan kom je uit bij een prachtig meertje. Dan weer verder over bospaadjes richting het natuurgebied Schwienswei met mooie vijvers. Terug weer een lekker stukje langs de Rodebach richting Wehr.

  • Astrid

    Vandaag bij mooi weer (26 graden) deze fijne wandeling gelopen. Mooie stukken door bosrijk gebied. Natuurgebied de Schwienswei is in deze route onze favoriet. Mooie vennen afgewisseld met weilanden vol met boterbloemen en fluitenkruid. Daarbij het gefluit van allerlei vogeltjes…genieten!

Leave a Comment