Comments ( 3 )

 • Reinders

  Wat een mooie wandeling en die burcht, een sprookje! Zeker die bakker bezoeken met Kuchen! Aan het eind beslist naar de Katzensteine lopen! Aanrader!

 • Rene

  Een prachtige afwisselende wandeling, let wel op dat je een deel van de wandeling over de Schavener Heide buiten het weekend tussen 7 en 17:00 uur niet betreden mag worden. Het is dan militair oefengebied.

 • Mark

  Geweldige wandeling, zeer rustig voor het grootste deel, weinig hellingen. Het bezoek bij de Burgbäckerei is de moeite waard.
  De wandeling is goed te combineren met het Hochwildpark Rheinland. De parkeerplaats van het park ligt op slechts een kilometer van de parkeerplaats bij de Katzensteinen. Tijdens de wandeling passeert u het wildpark twee keer aan de buitenkant (punt 2 en vijver in punt 3).

Leave a Comment