Comments ( 3 )

 • Robert Blom

  Op deze bewolkte zondagochtend de laatste nieuwe route vanuit (thuis) in Sibbe gewandeld. Allereerst een stuk door en rondom IJzeren en dan richting Gerendal. Bij punt 2 na de vakantiewoning een flink stuk omhoog door het bos (let op afdalende mountainbikers!) en dan via een mooie holle weg naar Schin op Geul. Rondom en door het dorp alhier en langs de geul gaat de route verder richting St. Jansboskapel. Wederom even flink klimmen door het weiland omhoog met als beloning een schitterend uitzicht boven aangekomen. Door naar Sibbe en via de IJzeren Koeweg kom je al snel in de Sibbergrubbe waar op deze zondag eigenlijk grotige bedrijvigheid zou moeten zijn i.v.m. de doorkomst van de Amstel Goldrace, maar er is helemaal niemand op de weg! Via de weilanden van Franssen nog een laatste keer flink omhoog en dan via een leuk achterom paadje terug naar Café aan de Kirk, HET Wielercafé van het Heuvelland!

 • 4 wandelvrienden uit Urmond

  VANDAAG 22 SEPTEMBER 2021 DEZE WANDELING GELOPEN. STAAT GEKWALIFIFEERD ALS “MAKKELIJK” MAAR WIJ HEBBEN HET NIET ZO ERVAREN. HET WAS N.L. FLINK KLIMMEN EN DALEN GEBLZAZEN MAAR WEL ZEER DE MOEITE WAARD. ECHT EEN PRACHTIGE WANDELING.

 • Rinus en Angelique

  Wij vonden het een prachtige wandeling! Lekker rustig overal op deze zondag 13 maart. Prachtige uitzichten en inderdaad een paar pittige klimmetjes.
  Op het einde van punt 5, na het smalle bospad (even) omhoog liggen véél omgewaaide bomen. We moesten zelfs een beetje survivalen om over een dikke boom heen te klimmen!!!

Leave a Comment