Comments ( 6 )

 • Ton Rouwenhorst

  Heb vanmiddag rondje Roermond gedaan,veelzijdige stad met veel natuur,water,jachthavens,en levendig centrum
  Had voorheen een andere indruk van deze stad,maar dat viel alleszins mee
  Een aanrader!

 • L&L

  Vanmiddag eens naar Roermond gereden voor deze kleine wandeling. Roermond heeft best een leuke binnenstad, en natuurlijk omgeven door de Maas en de Roer. Jammer dat vandaag vanwege het Corona virus alle horeca gesloten was.We vonden nog net 1 parkeerplaats bij het hockeyveld, maar aan de overkant van de grote weg (tevens einde van deze wandeling) vind je in de straten plaats zat.
  Bedankt weer, Jos!!

 • Astrid

  Tijdens deze druilerige dag deze korte, waterrijke wandeling gelopen. Mooi om deze stad eens van een andere kant te zien. Niet alleen winkels en mooie panden maar ook mooie uitzichten/ doorkijkjes over de Roer. Een korte maar krachtige route met genoeg afwisseling erin.

 • L&L

  Deze voor de 2de keer gelopen, en deze wandeling is nog steeds de moeite waard. Ook nog even door de Outlet gelopen, maar daar was het ons veel te druk.

 • Sjef Schmit

  Een heerlijk wandeling langs de Hambeek, daarna richting Centrum van Roermond met vele mooie oude gebouwen/gevels. De prachtige markt en de basiliek. Via de tunnel een rondje over het nieuw aangelegd park aan de Maas en dan langs de Roerkade door De Voortstad richting alweer de Hambeek en terug. Een mooie wandeling om een stukje Roermond te verkennen.

 • Rob Wilders

  Onder een mooie voorjaarszon eens een wat andere wandeling dan in de natuur gelopen. In het centrum was het gezellig druk, de terrasjes aan de Roerkade waren afgeladen. Daarom hebben wij maar koffie/thee gedronken in de voormalige ECI-fabriek. Helaas was het pad langs de Hambeek in afgelopen winter “bewerkt” door een voertuig met rupsbanden. Het lopen hier was lastig en oppassen dat je niet door je enkel ging. Het is een zeer afwisselende wandeling.

Leave a Comment