Comments ( 4 )

 • Ton Rouwenhorst

  Heb vanmiddag rondje Roermond gedaan,veelzijdige stad met veel natuur,water,jachthavens,en levendig centrum
  Had voorheen een andere indruk van deze stad,maar dat viel alleszins mee
  Een aanrader!

 • L&L

  Vanmiddag eens naar Roermond gereden voor deze kleine wandeling. Roermond heeft best een leuke binnenstad, en natuurlijk omgeven door de Maas en de Roer. Jammer dat vandaag vanwege het Corona virus alle horeca gesloten was.We vonden nog net 1 parkeerplaats bij het hockeyveld, maar aan de overkant van de grote weg (tevens einde van deze wandeling) vind je in de straten plaats zat.
  Bedankt weer, Jos!!

 • Astrid

  Tijdens deze druilerige dag deze korte, waterrijke wandeling gelopen. Mooi om deze stad eens van een andere kant te zien. Niet alleen winkels en mooie panden maar ook mooie uitzichten/ doorkijkjes over de Roer. Een korte maar krachtige route met genoeg afwisseling erin.

 • L&L

  Deze voor de 2de keer gelopen, en deze wandeling is nog steeds de moeite waard. Ook nog even door de Outlet gelopen, maar daar was het ons veel te druk.

Leave a Comment