1254. Slenaken – Hoogcruts

Comments ( 5 )

 • Jean Pex

  Zeer mooie enigzins pittige tocht. Vooral via de overstapjes. Goede routeomschrijving. Een van de mooiste.

 • Wim Lemmens

  Mooie wandeling, maar helaas heeft de tocht door de weilanden in punt 2 tot het bereiken van de smalle asfaltweg voor een deel weinig met wandelen te doen. Laat dit weg en loop het alternatief aangegeven onder 1 en de wandeling wordt er alleen maar fraaier door.

 • Wim Stevens

  Vandaag deze prachtige uitgezette wandeling gelopen en genoten van elke meter. Het stuk door de weilanden in punt 2 vonden wij fantastisch! Wij kennen elk paadje daar maar dit stuk kenden we nog niet. Beetje ruig daar houden wij van. Ga zo door Jos!

 • Huub Beckers Maastricht

  Hele mooie route met ook wat klimwerk maar dan krijg je wel prachtige vergezichten je hebt zelf de keuze hoe het verloop van de route is, je wordt echt beloond wat is dit toch een schitterende omgeving ik begrijp heel goed de gasten van deze camping waarom ze uitgerekend deze plek als verblijf hebben gekozen.

 • Peter en Bertien Meesters

  Schitterende wandeling vooral door de weilanden bij punt 2 ZEKER niet weghalen. Na 625 wandelingen die wij achter de “schoenen” hebben kwamen wij terecht op voor ons nog tot nu toe onbekende paden en hebben weer genoten.

Leave a Comment