1254. Slenaken – Hoogcruts

Comments ( 10 )

 • Jean Pex

  Zeer mooie enigzins pittige tocht. Vooral via de overstapjes. Goede routeomschrijving. Een van de mooiste.

 • Wim Lemmens

  Mooie wandeling, maar helaas heeft de tocht door de weilanden in punt 2 tot het bereiken van de smalle asfaltweg voor een deel weinig met wandelen te doen. Laat dit weg en loop het alternatief aangegeven onder 1 en de wandeling wordt er alleen maar fraaier door.

 • Wim Stevens

  Vandaag deze prachtige uitgezette wandeling gelopen en genoten van elke meter. Het stuk door de weilanden in punt 2 vonden wij fantastisch! Wij kennen elk paadje daar maar dit stuk kenden we nog niet. Beetje ruig daar houden wij van. Ga zo door Jos!

 • Huub Beckers Maastricht

  Hele mooie route met ook wat klimwerk maar dan krijg je wel prachtige vergezichten je hebt zelf de keuze hoe het verloop van de route is, je wordt echt beloond wat is dit toch een schitterende omgeving ik begrijp heel goed de gasten van deze camping waarom ze uitgerekend deze plek als verblijf hebben gekozen.

 • Peter en Bertien Meesters

  Schitterende wandeling vooral door de weilanden bij punt 2 ZEKER niet weghalen. Na 625 wandelingen die wij achter de “schoenen” hebben kwamen wij terecht op voor ons nog tot nu toe onbekende paden en hebben weer genoten.

 • Ien Voss

  Vandaag deze schitterende route gewandeld. Zeker een aanrader, deze wandeling met een gouden randje.

 • Caroline

  Vandaag met onze twee kinderen (11 en 8) deze route van camping Welkom tot punt 6 gelopen. Wij vonden het een hele leuke en mooie wandeling. De routeomschrijvingen zijn heel nauwkeurig en voor kinderen een beetje ‘speurtocht-achtig’ en daardoor hadden zij er ook lol in. Met name de smalle verborgen paadjes zijn leuk. En de uitzichten mooi. Het klimmen (voor onze kinderen) af en toe pittig, dan moesten ze even afgeleid worden met een mooi verhaal over Kabouter Sjaak. Overstapjes om door weilanden te lopen juist leuk!

 • Bibi

  Erg genoten van deze wandeling, heel afwisselend, prachtige vergezichten en hier en daar uitdagend. De route staat heel duidelijk beschreven en dat is fijn wandelen. Dank aan de maker!

 • Corry Franssen

  Prachtige afwisselende wandeling, inderdaad één van de allermooiste.
  Goed te lopen vanaf Landal park de Waufsberg.

 • Jolanda en Marc

  Afgelopen dinsdag deze route gewandeld vanaf camping Welkom. Wat een prachtige route met schitterende uitzichten. Wat ons betreft die weilanden met overstapjes zeker erin laten……maakte het juist uitdagend.

Leave a Comment