1261. Waterschei

Comments ( 4 )

 • Karin Coolen

  Wat een prachtige wandeling!!!! En wat een kuitenbijter, maar als je eenmaal boven bent is het ook echt de moeite waard……. wat een uitzicht

 • Thea

  Was een zeer mooie wandeling. In Genk gestart, bij Lucien Londotstraat 5 Forellevijver De Nieuwe Erven.
  Daar kun je een goed kopje koffie drinken, en zeer gezellig. Jos bedankt de Dabbelaars

 • John Melick

  Samen met Paul deze wandeling op woensdag 20 nov door een bijzonder gebied met zijn bijzondere hoog-laag-kaal landschap, onder een stalend zon, gelopen.
  Het verpozen bij “De Nieuwe Erven” (vóór en ná de wandeling) is aan te bevelen. De verse groentesoep en de croque, met bier (of koffie) smaakten prima en waren vriendelijk geprijsd.
  Deze wandeling moet je gewoon doen !

 • Sjef Schmit

  Jammer van het weer vandaag. Grijs, koud en nat. Auto geparkeerd op de parkeerplaats bij het stadion en daarna over de hei in het mulle zand richting de terrill. Er is een prachtig nieuw trappenpad aangelegd om naar boven te lopen voor een schitterend uitzicht (behalve vandaag). Nog lekker even achterom kijken hoe hoog de steenkolenberg was en dan via de bossen naar de vele maar ook lange knuppelpaadjes richting de sponsor. Na het startpunt loop je richting gebouwen van de voormalige mijn en de mijnschachttoren (wordt gerenoveerd). Even nog een flinke klim en dan een afdaling richting het stadion. Deze wandeling moet je eigenlijk met mooi helder weer doen. Dan is het dubbel genieten, zeker van het uitzicht op de terril. Beschrijving aangepast en uitgebreid met wandelwissel nummer.

Leave a Comment