Comments ( 2 )

  • Robert Blom

    Vanmiddag met perfecte, bijna zomerse weersomstandigheden, deze route gelopen. De auto geparkeerd op de parkeerplaats naast het bruggetje genoemd onder punt 5 bij ****. Je wandelt dan eerst naar Meerssen en via het Proosdijpark en natuurgebied de Dellen terug. De wandeling is zeer recent uitgezet, maar toch moest ik onder punt 3 even goed opletten. Bij de tekst: Aan de Tsplitsing bij houten palen gaat u R. Meteen daarna gaat u aan de 3-sprong RD. Bij die 3-sprong kwam ik echter een kruising tegen en moest ik niet rechtdoor, maar rechtsaf om de weide te bereiken aan mijn linkerzijde. Vervolgens gaat de route omlaag via een heel leuk bospad, maar let goed, want deze afdeling was zelfs voor mij goed uitkijken, want het is erg stijl, het paadje is niet echt goed zichtbaar en er liggen her en der takken/bomen over het pad. Het was echter een leuk alternatief i.p.v. altijd door dat klaphekje. Kortom weer een hele leuke Herfstwandeling gelopen en erg leuke afwisselende route met weer enkele, voor mijzelf, nieuwe paadjes.

  • John

    Zondag deze mooie wandeling zonder problemen gelopen

Leave a Comment