Comments ( 5 )

 • Robert Blom

  Vanmiddag met perfecte, bijna zomerse weersomstandigheden, deze route gelopen. De auto geparkeerd op de parkeerplaats naast het bruggetje genoemd onder punt 5 bij ****. Je wandelt dan eerst naar Meerssen en via het Proosdijpark en natuurgebied de Dellen terug. De wandeling is zeer recent uitgezet, maar toch moest ik onder punt 3 even goed opletten. Bij de tekst: Aan de Tsplitsing bij houten palen gaat u R. Meteen daarna gaat u aan de 3-sprong RD. Bij die 3-sprong kwam ik echter een kruising tegen en moest ik niet rechtdoor, maar rechtsaf om de weide te bereiken aan mijn linkerzijde. Vervolgens gaat de route omlaag via een heel leuk bospad, maar let goed, want deze afdeling was zelfs voor mij goed uitkijken, want het is erg stijl, het paadje is niet echt goed zichtbaar en er liggen her en der takken/bomen over het pad. Het was echter een leuk alternatief i.p.v. altijd door dat klaphekje. Kortom weer een hele leuke Herfstwandeling gelopen en erg leuke afwisselende route met weer enkele, voor mijzelf, nieuwe paadjes.

 • John

  Zondag deze mooie wandeling zonder problemen gelopen

 • Astrid

  De wandeling begint al meteen met een mooi stuk langs de Kleine Geul. Op een bankje bij de diepe groeve Curfs met een mooi uitzicht onze lunch genuttigd. Daarna meteen de “hindernisbaan” genomen wat goed te doen was. Nog een leuke stop bij Brasserie Bie de Groeve met een TO GO warme chocomel en carrot cake. Nog een verrassend pad langs de Geul, die onder de autoweg duikt…
  En we hebben er weer een mooie middag erop zitten.

 • Wien en Rich

  Vandaag de route gelopen. De hindernisbaan is verderop beneden nu afgesloten door een hek dus konden niet verder. Stijl stukje omhooggelooen en verder op het gewone pad gevolgd. Mooie route.

 • Ank en Wim

  Ank en Wim Amersfoort 30 september 2021

  Vandaag deze prachtige wandeling gelopen; met de start bij Brasserie Bie de Groeve met lekkere koffie , dan langs leuke en smalle paden zoals bijv over het priveterrein en langs de Klein Geul; interessante bezienswaardigheden de Groeve Curfs , het Proosdijpark met theehuis Gloriette en de natuurgebieden Meerssenerbroek en de Del len
  Dank Jos
  beschrijving perfect

Leave a Comment