1263. Sint-Michelsgestel

Comments ( 2 )

  • Heinz&Yvon

    Vandaag 10-11-2019 deze wandeling gelopen. Ideaal wandelweer. Strak blauw geen zuchtje wind. Het eerste gedeelte van de wandeling bracht een overvloed aan prachtige herfstkleuren, het tweede gedeelte een spiegelende Essche stroom en Dommel.De hangbruggen nodigen de waaghalzen uit om er lekker over heen te rennen ( wat voor een verhoogde hartslag zorgt).Een zeer verrassende en afwisselende tocht.Het laarzenpad langs de Essche stroom is in dit jaargetijde behoorlijk nat en blubberig, houdt rekening met waterdicht schoeisel.Zoek je een mooie wandeling in Brabant, dan zeggen wij: Doen!

  • Astrid

    Voor ons wat verder rijden om in Sint-Michielsgestel te komen ….maar, het was zeker de moeite waard voor deze mooie wandelroute! Het eerste stuk van de wandeling begint al meteen prachtig langs de Dommel. Vooral nu de Rhododendrons bloeien is het laatste stukje van nr 1 en het eerste stukje van nr 2 prachtig. Overal bloeiende Rhododendrons in het bos waar je dan doorheen loopt. Helaas was het genietplekje na 8 km bezet maar niet getreurd want bij een van de 3 banken in Halder aan de Dommel was het ook niet verkeerd pauzeren! We hadden het weer mee vandaag (23 graden). Een zonnetje en wat wind, om lekker uit te waaien voor het laatste stuk langs de Dommel.
    Een mooie middag zit er weer op.
    Ps we hebben geen natte voeten gekregen 😉

Leave a Comment