Comments ( 4 )

 • Astrid

  Deze wandeling is erg mooi in de lente. Vooral bij punt 3,4,5 zag je goed dat de lente begonnen was. In het bos bloeide al vol op Pinksterbloem, Sleutelbloem, Witte bosanemoon, Speenkruid en Dovenetel. En het duurt niet lang meer of de knoppen vd daslook springen open. We hebben al vaker in dit gebied gelopen maar toch was deze wandeling weer verrassend mooi!

 • Sjef Schmit

  Na wandeling 866 deze wandeling gelopen. Veel rechte stukken door de bossen en langs de Middelsgraaf. Sommige stukken al diverse keren gelopen bij andere wandelingen uit deze wandelgis, maar het blijft mooi en genieten.

 • Wim en Ank Amersfoort

  1264
  Deze keer niet een vakantie in het prachtige Zuidlimburgse doorgebracht maar in het meer vlakke Susteren; waar Jos ook zijn sporen heeft achtergelaten met prachtige wandelingen; Vandaag deze mooie tocht gedaan over leuke kronkelende paden en rechte stukken , door velden en akkers en mooie bossen, natuurgebied Doort ( heel leuk deel van het Pieterpad!,) idyllische plekjes bij de tichelgaten (vijvers) en we hebben inderdaad op het genietplekje even gerust en genoten van het uitzicht (punt 4)
  Ja Jos je hebt ook hier ons aangenaam laten vertoeven!
  Hartelijk dank en … de beschrijving klopt als een bus

 • Rob Wilders

  Vandaag deze route gelopen, deels over paden die wij eerder al op een wandeling vanuit Echt vijf jaar geleden hadden gelopen. De bomen die tussen de punten 3. en 5. toen omlagen en af en toe het pad versperren, liggen er nog steeds. Maar een beetje wandelaar weet daar wel raad mee.
  Wel staan het gras, het riet en de brandnetels al flink hoog. De handen moet je dan hoog houden en zeker niet in een korte broek gaan lopen.
  Jammer dat je over de Heideweg moet lopen. Een route door de velden iets oostelijker van de weg zou een mooie verbetering zijn.

Leave a Comment