1269. Opglabbeek

Comments ( 2 )

  • Pasmans

    Alweer een topper van Jos. Leuk startpunt met gebak. Uitzicht op de terril is geweldig! Wij gaan alle terrilroutes lopen. Aanrader!

  • Astrid

    Met druilerig weer de wandeling gestart en met druilerig weer, weer terug bij t begin.. maar wat een héérlijke wandeling! Het stuk in de omgeving/op de terril is erg mooi. Helaas door t weer nu boven op de terril wat minder uitzicht, maar desondanks een heel mooie beleving. Heel apart ook natuurreservaat Heiderbos met zijn jeneverbessen. Volgens de eigenaar van Het Gerechtje (sponsor van deze wandeling) is het vooral in de wintermaanden met sneeuw en een waterig zonnetje , een plaatje tussen de jeneverbessen!
    Weer aangekomen bij het startpunt, gezellig en heel vriendelijk ontvangen door de eigenaar van Het Gerechtje. Heel gezellig maar ook heel apart dat je midden in zijn eigen woonkamer, wat kunt drinken en eten. Jos …je kreeg de groeten van de uitbater!
    Wij vonden deze route een toppertje!!

Leave a Comment