1269. Opglabbeek

Comments ( 5 )

 • Pasmans

  Alweer een topper van Jos. Leuk startpunt met gebak. Uitzicht op de terril is geweldig! Wij gaan alle terrilroutes lopen. Aanrader!

 • Astrid

  Met druilerig weer de wandeling gestart en met druilerig weer, weer terug bij t begin.. maar wat een héérlijke wandeling! Het stuk in de omgeving/op de terril is erg mooi. Helaas door t weer nu boven op de terril wat minder uitzicht, maar desondanks een heel mooie beleving. Heel apart ook natuurreservaat Heiderbos met zijn jeneverbessen. Volgens de eigenaar van Het Gerechtje (sponsor van deze wandeling) is het vooral in de wintermaanden met sneeuw en een waterig zonnetje , een plaatje tussen de jeneverbessen!
  Weer aangekomen bij het startpunt, gezellig en heel vriendelijk ontvangen door de eigenaar van Het Gerechtje. Heel gezellig maar ook heel apart dat je midden in zijn eigen woonkamer, wat kunt drinken en eten. Jos …je kreeg de groeten van de uitbater!
  Wij vonden deze route een toppertje!!

 • Schelfhout Marie-Jeanne

  Wandeling gemaakt op 31 januari 2021. We hebben al veel wandelingen gemaakt van Jos. Zoals de meeste wandelingen was ook deze – ondanks het mistig weer- heel mooi en verrassend! Wij gaan deze zeker ook overdoen in het voorjaar als het wat zonniger is.

 • Fred Truijen

  Vandaag, op zondag 21 februari ’21 onder een schitterende ‘lente’zon (18 °C) deze onverwacht meer dan schitterende wandeling gemaakt. Met een ommetje rondom het Thorpark erbij hadden we 16,5 km op de teller en we hebben van elke meter genoten. Afwisseling troef in deze absolute aanrader. Klimmen en dalen met telkens een adembenemende beloning. Bospaden, uitgestrekte zichten, zelfs een jeneverbesbos. Gewoon prachtig. Jammer dat corona de culinaire afsluiter verhinderde en zodoende dat orgelpuntje niet gezet kon worden. Ondanks dat een wandelnummer dat je op je palmares moet zetten. Doen !

 • Huub Beckers Maastricht

  Op slechts een half uurtje rijden van Maastricht ligt deze leuke route, zoals al eerder in de commentaren is aangegeven zeer gevarieerd en prachtig uitzicht op de terril. En dan de uitbaters en de sponsor van deze route, wat een gastvrije mensen en gezond nieuwsgierig. Heerlijk vertoeven nadat je deze mooie route gelopen hebt. Op naar Oudsbergen

Leave a Comment