1270. Hamont – Achel

Comments ( 3 )

 • Astrid

  Wat een heerlijke wandeling! Verrassend kronkelpaadje langs de mooie Warmbeek. Als je uitkomt bij het Beverven zeker eerst een klein stukje naar links lopen waar je uitkomt bij een paddenpoel met een grappige bank erom heen, waar het heerlijk vertoeven is! Tuurlijk hebben we ook t pontje geprobeerd over het Beverven…grote pret tot gevolg. Het paadje langs de Warmbeek richting Achelse Kluis is ook een schitterend stukje. Voordat we aan deze route begonnen, dachten we aan de kaart te zien , veel rechte stukken zouden krijgen. Achteraf vallen deze rechte stukken erg mee omdat er veel te zien is, met afwisselende natuur..
  Wederom bedankt Jos!

 • Sjef Schmit

  Vandaag deze mooie wandeling gelopen. Veel bos en leuke paadjes. Ook een rondje langs de oude stenen uit de oertijd. Stenen van miljoenen jaren geleden, onbegrijpelijk! Een heerlijk rustmoment bij het Beverven en dan op naar de pint bij de Achelse Kluis. Het blijft daar toch bijzonder. Nu in de winter was het stil, maar in de zomer is het een groot feest. De lange rechte weg/pad terug naar het eindpunt is geen straf. Heerlijk struinen door de bossen. De uitbater van café Vegtes hebben we niet bezocht. Jammer, want het lijkt ons wel een leuk dorpscafeetje.

 • Annelies & Ton uit Weert

  Op 26 juli 2023 deze prachtige route gelopen. Veel door het bos en mooie paden. Ook vooral erg rustige paden m.u.v. het gedeelte Achelse Kluis.
  Bij de Achelse Kluis even moeten zoeken naar de route maar dat is goed gekomen. Route is aan te bevelen. Ga vooral zo door Jos.

Leave a Comment