1270. Hamont – Achel

Comments ( 2 )

  • Astrid

    Wat een heerlijke wandeling! Verrassend kronkelpaadje langs de mooie Warmbeek. Als je uitkomt bij het Beverven zeker eerst een klein stukje naar links lopen waar je uitkomt bij een paddenpoel met een grappige bank erom heen, waar het heerlijk vertoeven is! Tuurlijk hebben we ook t pontje geprobeerd over het Beverven…grote pret tot gevolg. Het paadje langs de Warmbeek richting Achelse Kluis is ook een schitterend stukje. Voordat we aan deze route begonnen, dachten we aan de kaart te zien , veel rechte stukken zouden krijgen. Achteraf vallen deze rechte stukken erg mee omdat er veel te zien is, met afwisselende natuur..
    Wederom bedankt Jos!

  • Sjef Schmit

    Vandaag deze mooie wandeling gelopen. Veel bos en leuke paadjes. Ook een rondje langs de oude stenen uit de oertijd. Stenen van miljoenen jaren geleden, onbegrijpelijk! Een heerlijk rustmoment bij het Beverven en dan op naar de pint bij de Achelse Kluis. Het blijft daar toch bijzonder. Nu in de winter was het stil, maar in de zomer is het een groot feest. De lange rechte weg/pad terug naar het eindpunt is geen straf. Heerlijk struinen door de bossen. De uitbater van café Vegtes hebben we niet bezocht. Jammer, want het lijkt ons wel een leuk dorpscafeetje.

Leave a Comment