Comments ( 4 )

 • Huub Beckers Maastircht

  Vanuit Gulpen ( Wandelmekka, kijk eens naar de vele routes die hier starten ) je wandeling starten en dan rondom lopen in dit gebied , het doet niet onder voor de Eifel , alleen zijn de heuvels niet zo hoog. Mooie panorama’s en zeer afwisselend, het is goed vertoeven bij de sponsor van deze route.

 • Robert Blom

  Aansluitend aan wandeling 99 deze nog gewandeld. Een heel bekende omgeving met eerst klimmen en op het slot dalen door een prachtige omgeving. Aangezien deze route nu precies andersom loopt als ik normaal wandel was het toch weer een leuke tocht en perfecte weersomstandigheden. Route tip-top in orde!

 • G.Kuipers en familie

  Voor de 2e keer deze route gelopen, nu met onze kleinzoon erbij. Het is en blijft een hele leuke en mooie tocht met mooie vergezichten. Route is prima in orde!

 • Roel Vergeldt

  Hele fijne wandeling. Wij hebben deze wandeling gelopen met onze 3 kids. Was op zich goed te doen (7 en 9 jaar), maar met de wandelwagen (voor de jongste van 2 jaar) was vrij in het begin het steile grindpad omhoog pittig en daarna krijg je 2 keer een draaipoortje waar de wandelwagen niet doorheen past. Gelukkig voor ons bleef het hierbij en was de rest van de route goed te doen. Mooie uitzichten en Limburgse holle wegen.

Leave a Comment