Comments ( 3 )

  • Huub Beckers Maastircht

    Vanuit Gulpen ( Wandelmekka, kijk eens naar de vele routes die hier starten ) je wandeling starten en dan rondom lopen in dit gebied , het doet niet onder voor de Eifel , alleen zijn de heuvels niet zo hoog. Mooie panorama’s en zeer afwisselend, het is goed vertoeven bij de sponsor van deze route.

  • Robert Blom

    Aansluitend aan wandeling 99 deze nog gewandeld. Een heel bekende omgeving met eerst klimmen en op het slot dalen door een prachtige omgeving. Aangezien deze route nu precies andersom loopt als ik normaal wandel was het toch weer een leuke tocht en perfecte weersomstandigheden. Route tip-top in orde!

  • G.Kuipers en familie

    Voor de 2e keer deze route gelopen, nu met onze kleinzoon erbij. Het is en blijft een hele leuke en mooie tocht met mooie vergezichten. Route is prima in orde!

Leave a Comment