Comments ( 9 )

 • Jack Thiessen

  Hoi Jos, afgelopen zondag deze wandeling gedaan. Was mooi een keer dichtbij ons huis wandelen! Langs de Dommel bij kasteel Eckart was het pad erg modderig, maar goed dat was ook het enige kleine minpuntje.
  Groet,
  Jack en Francien

 • Jan en Tiny

  Zondag 24-11 deze route gelopen onder het genot van een heerlijk herfst zonnetje!! De route was zeer gevarieerd en zoals altijd de omschrijving prima.Het is zeker een aanrader. Wel was het erg modderig maar dat is de tijd van het jaar!! Bij de watermolen was het goed vertoeven.Al met al een fijne middag.

 • Astrid

  Vandaag deze verrassende wandeling gelopen. Verrassend omdat je zo dicht bij de stad Eindhoven bent en er toch heel veel bossen, beken en een meer in de wandelroute zich bevinden. We zijn al vaker op andere plekken langs de Dommel gelopen en dat blijft erg mooi! Helaas afgelopen dagen veel regen gevallen waardoor het op sommige plaatsen oppassen geblazen was…. glibberig..modderig …!! Maar een mooie route..ook nu de bladeren van de bomen zijn!

 • Eric Dankbaar

  Deze fraaie route heb ik vandaag (zondag 02-02-2020) gelopen. Erg mooie tocht, zo dicht bij huis. Ook ik trof het niet met het weer. Vandaag gelopen in de stromende regen, maar de periode ervoor heeft het ook flink geregend. Ook het waterpeil in de beekjes en de Dommel is hoog gehouden waardoor het erg drassig was. Tot de enkels in de modder, vooral op het laatste stuk vanaf de waterzuivering maakte het dan ook weer een beetje avontuurlijk.

 • Sjef Schmit

  Vandaag een rondje Nuenen gelopen samen met wandeling 1454. Een leuk stukje langs de Dommel en het parkje bij het kasteel Eckart. Dan weer verder een fraai pad langs de Dommel met heel veel paaltjes ter nagedachtenis van overledenen. Zeer indrukwekkend. Dan langs de Karpendonkse plas, die heel erg mooi is en het park eromheen. Dan door de bossen weer terug naar de Watermolen. Een schitterende wandeling met veel afwisseling en lekker struinen langs de Dommel. Op naar wandeling 1454.

 • Hans van Hooff

  Vandaag deze tocht gelopen.
  Ik dacht de omgeving goed te kennen
  Neen dus ik ben positief verrast
  Dank je wel

 • Luud Moors

  Mooie wandeling, vrijwel volledig in het groen. De coronabeperkingen in de beschrijving hebben wij niet aangetroffen

 • Mark

  Verrassend mooie wandeling in de natuur tussen het stedelijk gebied van Eindhoven en Nuenen in. Een opmerking over de route bij halfweg punt 7, het pad na kruising met voetpad RD(rood/groen), dit pad is overwoekert en is er feitelijk niet meer.

Leave a Comment