Comments ( 5 )

 • Jack Thiessen

  Hoi Jos, afgelopen zondag deze wandeling gedaan. Was mooi een keer dichtbij ons huis wandelen! Langs de Dommel bij kasteel Eckart was het pad erg modderig, maar goed dat was ook het enige kleine minpuntje.
  Groet,
  Jack en Francien

 • Jan en Tiny

  Zondag 24-11 deze route gelopen onder het genot van een heerlijk herfst zonnetje!! De route was zeer gevarieerd en zoals altijd de omschrijving prima.Het is zeker een aanrader. Wel was het erg modderig maar dat is de tijd van het jaar!! Bij de watermolen was het goed vertoeven.Al met al een fijne middag.

 • Astrid

  Vandaag deze verrassende wandeling gelopen. Verrassend omdat je zo dicht bij de stad Eindhoven bent en er toch heel veel bossen, beken en een meer in de wandelroute zich bevinden. We zijn al vaker op andere plekken langs de Dommel gelopen en dat blijft erg mooi! Helaas afgelopen dagen veel regen gevallen waardoor het op sommige plaatsen oppassen geblazen was…. glibberig..modderig …!! Maar een mooie route..ook nu de bladeren van de bomen zijn!

 • Eric Dankbaar

  Deze fraaie route heb ik vandaag (zondag 02-02-2020) gelopen. Erg mooie tocht, zo dicht bij huis. Ook ik trof het niet met het weer. Vandaag gelopen in de stromende regen, maar de periode ervoor heeft het ook flink geregend. Ook het waterpeil in de beekjes en de Dommel is hoog gehouden waardoor het erg drassig was. Tot de enkels in de modder, vooral op het laatste stuk vanaf de waterzuivering maakte het dan ook weer een beetje avontuurlijk.

Leave a Comment