Comments ( 6 )

 • Toos

  Meteen deze nieuwe wandeling gelopen. Erg afwisselend en prachtig uitzicht op de Maas. Na een lekker broodje bij Bakker Bart weer terug naar Beesel. Aanrader!

 • Alards

  Vandaag deze prachtige route gelopen. Eerst een groot stuk langs de Maas met mooie uitzichten, dan door Reuver en terug door een mooie bos en over veldwegen weer naar Beesel. Wij hebben genoten van deze wandeling.

 • Toos

  Op deze stralende aprildag hebben we enorm genoten van de prachtige bloesem van de laagstamboomgaarden waar je doorheen loopt en ook van de vele hoogstammen in de tuinen en landerijen.
  En weer een heerlijk broodje gekocht bij Bakker Bart en buiten op het plein opgegeten: een heerlijke wandeldag!

 • Yolanda

  Leuke wandeling met mooi zicht op de maas.

 • Robert Blom

  Op zaterdagmiddag 25 juli na een lekkere lunch op de Markt in Beesel op pad voor deze wandeling die direct, net buiten het dorp, via een ontzettend mooie vijver gaat met veel fraaie bloemen/planten. Langs de Maas gaat het vervolgens richting het veerpont Kessel-Beesel om vervolgens via een mooi bospad uiteindelijk in Reuver te komen. Een korte stop om even te schuilen voor de lichte regen en dan via land en -veldwegen en het bos achter vakantiepark de Lommbergen weer terug naar Beesel. Leuke vlakke en afwisselende wandeling met een prima beschreven route.

 • Jan

  Mooie wandeling met prachtig weer.
  We zijn enkele malen afgeweken van de route om de oude windmolen van nabij te zien alsook hebben we nog de overzet genomen richting Kessel. Zeker aanraders!
  Ook hebben we “kilo’s” braambessen gegeten 🙂 overal wel ergens te vinden langs het wandelpad.
  We zijn dus uren onderweg geweest maar hebben genoten van een hele lange fantastische namiddag. Proficiat aan diegene die deze wandeling heeft uitgestippeld.

Leave a Comment