Comments ( 3 )

 • Jo Seegers

  Beste Jos,
  Afgelopen vrijdag hebben we met een groep voor de 2de maal deze route gelopen. Een paar opmerkingen:
  – Punt 2. Het smalle pad met links de Bechheimer Bach is afgesloten. Je kunt er wel door, maar je moet je aan hekwerk vasthouden. Als het pad is afgesloten kun je teruglopen door de Dorfstrasse en naast huisnummer 13 het pad ingaan. Aan het eind kom je dan weer uit bij het afgesloten pad en dan rechts gaan.
  – Punt 4. Dat graspad gaat niet omlaag maar omhoog. Beide keren waren we in verwarring.
  – Punt 6. Het paadje tegenover huisnr. 35 is officieel afgesloten. Van diverse inwoners kregen we verschillende adviezen. Uiteindelijk hebben we het pad genomen. Af te raden bij regenweer (glad) en hoogwater (net voor de Western Ranch is het pad weggeslagen).
  – Punt 7. Niet direct van belang. De brug bij de gedenkplek is weggeslagen.
  – Punt 7. Het steile bospaadje (kuitenbijter) bestaat niet meer als gevolg van de overstromingen van vorig jaar. We zijn ernaast naar boven geklommen. Daarbij over takken en andere hindernissen gekropen. Toen we eindelijk weer op een weg stonden ontdekten we dat er een bosweg van beneden komt. Deze staat op geen enkele kaart. Dat betekent beneden een honderdtal meter doorlopen.
  – Punt 7. Vlak voor de Birkenhof is het door het struikgewas lopen nogal moeilijk. Beter dus even de omweg rechtsaf nemen.

  Het is een heel mooie wandeling.

 • cees

  Vandaag 12 juni deze mooie wandeling gelopen.
  De routebeschrijving is weer perfect na de correcties/suggesties van Jo. Enkel het kaartje is nog van vroeger. Het gedeelte tussen punt 2 en punt 5 kent geen schaduw plekken.
  Bedankt voor het uitzetten van deze route.

 • Nelleke

  Gister deze route gelopen. Genoten van het mooie landschap en de afwisselende route. Enkel het stukje voor Hotel Buitenhof is wat minder leuk om te lopen en momenteel nog wat drassig op sommige plekken.

Leave a Comment