Comments ( 5 )

 • Toos

  Eerste kerstdag deze wandeling gelopen. Helaas begon het te regenen en hebben we de route halverwege op de heide bij de grafheuvels ingekort. Je kunt bij de grafheuvels iets verder naar rechts het gebied weer uitlopen en loopt dan via de route weer mooi terug naar Riel.

 • Toos

  Vandaag hebben we de hele route gelopen. Het is een heel afwisselende route: een groot stuk over de hei waar het door de zeer brede paden makkelijk was de 1,5 m afstand te bewaren. Daarna naar het prachtige Driessensven en verder naar het mooie landgoed De Hoevens waar op de vlonder twee banken geplaatst zijn. De terugtocht naar Riel is erg mooi over o.a. landerijen en door beukenbos. Op de aanlooproute na is de hele wandeling onverhard.

 • Anita

  Vandaag deze route gelopen. Hele mooie wandeling over de Regte Heide. Het paadje over het dijkje bij Halve Maan (4 sprong met zitbank) is niet meer toegankelijk. Wij zijn rechtdoor gelopen en bij de volgende 4 sprong rechts gegaan, daarna bij kruising ( met aan je linkerhand een huis met rode luiken) rechts en dan kom je uit bij de afsluitboom bij nr. 5.

 • Marion Pluim

  Gisteren deze afwisselende wandeling gelopen.
  De rust, 2 herten, konijntjes , de bloeiende brem en Rododendrons
  zorgden voor een prachtige dag in een dito omgeving.
  het paadje over de dijk bij het halve maan Ven was beloopbaar.
  een aanrader deze wandeling.

 • Sjef Schmit

  Vandaag deze route gelopen in combinatie met 1352 Heukelom. Al snel loop je over een mooie weg richting de bossen en het heide gebied. Een prachtig gebied met leuke vennen en grafheuvels. Dan door de bossen richting Halve Maan. Schitterend gebied en heel rustig. De terugweg over mooi paden en dan genieten van een lekker koel pilsje achter op het terras bij de sponsor Café Kerkzicht. Ik heb weer genoten van mijn Brabant!!

Leave a Comment