Comments ( 2 )

  • Huub Beckers Maastricht

    “De” route van de doorgangen en stegelkes ongelofelijk hoe deze route er mee is bezaaid wat leuk. En niet alleen de doorgangen zijn leuk ook de prachtige omgeving. Of zoals onze Zuider buren zouden zeggen. “De Oostkantons van België zijn schoon”. De omgeving is/was bekend vanwege zijn pottenbakkersactiviteiten, je passeert een Museum . Zeer zeker is de sponsor aan te raden wat een leuke accommodatie . Even t.a.v. de start als je de doodlopende weg inrijdt en door blijft rijden tot over het spoor is er genoeg parkeerplaats.

  • Mark

    Zeer afwisselende wandeling, vaak over weilanden. Waarschijnlijk een moeilijkere wandeling bij nat weer, maar vandaag bij droog weer waren de weilanden geen probleem.
    De doorgang bij punt 6 (tweede zin) is nu erg begroeid. Alternatief: Ga naar de linkerhoek van het weiland, ga daar verder naar het volgende weiland en gebruik het draaihejke rechts. Ga vanaf daar schuin links zoals in de beschrijving naar de hoek.

Leave a Comment