Comments ( 3 )

  • Eric Dankbaar

    Vandaag route 1284 vanuit Vessem gewandeld. In vergelijking met de routes van Jos die ik in het Drielandengebied gelopen heb is het hoogteverschil in deze route niet meer dan de stoeprand. Zoals we van Jos gewend zijn is ook dit weer een gevarieerde route. De paadjes die je loopt gaan door het dorp Vessem, langs weilanden, door de bossen en rondom het fraaie Groot- en Kleinmeer. Helaas had ik bewolkt weer en was de natuur nog in winterslaap, maar de eerste struiken stonden toch al weer in de knop. Binnenkort volgt de fotopresentatie op mijn YouTube kanaal.

  • Anita Rijnders

    Woensdag 15 april 2020 deze afwisselende route gelopen. Heel mooi gebied. Heerlijk rustig. Genieten van ons mooie Brabant. De route is goed beschreven.

  • Sjef Schmit

    Na wandeling 1377 Wintelre gestart bij het tenniscentrum en de route opgepikt bij punt 7 aan de ruime 5 sprong. Een mooi stukje richting het dorp Vessem en daarna een lekker lang stuk langs het beekje de Kleine Beerze. Via vele bospaadjes op naar het Grootmeer en genieten van dit mooie stukje Brabant. Daarna weer terug naar de parkeerplaats. Een heerlijke wandeling door de bossen en langs de zaligheden van enkele Brabantse dorpen.

Leave a Comment