Comments ( 5 )

 • Erwin Geelen

  Na het startpunt staat er dat je langs Brico rechtdoor dient te wandelen met links van je de grote kolenwasserij. Helaas kan je hier niet meer door vanwege werkzaamheden. Dus moet je links (19 januari 2020)

  Ondanks het moeilijke begin vond ik dit een zeer aangename wandelroute. Beklimmingen, veel bos, terrils, etc. voor elk wat wils.

  Toppertje van een wandeling, zeker herhaling vatbaar.

 • Ferre en Elly

  Deze wandeling gedaan op 21 /07 2021
  Ook weer mooie toer , met de terrils steil omhoog en veel trappen , was heel leuk en ook veel in de bossen gewandeld .

 • Schadick Dirk

  Gewandeld op 28/10/2021. De wegbeschrijving aan het begin op de terril is niet duidelijk en hierdoor hebben we een iets andere weg genomen. Na 4km uiteindelijk terug op het traject geraakt.
  Een mooi stukje door de natuur kunnen lopen.

 • Chantal Heusschen

  Wij vonden het een leuke, interessante en afwisselende route!
  Wel een paar opmerkingen: Het beginstukje op de terril is inderdaad (ook met gps) wat verwarrend. Een aantal paden zijn voor atb-ers en mag je als wandelaar niet betreden, dus dan wordt het toch een beetje zoeken af en toe.
  Het stuk vanaf de brug bij de haven (net voor punt 4) tot aan de Olmsesteenweg (een stukje voor punt 5) is niet meer te betreden. Het is afgesloten en ze zijn daar volop aan het werk om het gebied opnieuw in te richten. Wij hebben toch geprobeerd er door te komen, maar buiten dat het gevaarlijk is met af en aan rijdende tractoren en vrachtwagens, loop je daar op zeker moment vast. Je kunt als alternatief vanaf de afsluiting de gele pijltjesroute een tijdje volgen, tot je de route net voorbij het oude spoorlijntje weer op kunt pikken.

 • sannen rudi

  25/04/24 wandeling gedaan.
  bij punt 1 schrijft men over de groene mtb route volgen maar dat is nu de blauwe mtb route.
  vanaf punt 4 komt ge op een industrieterrein en ik had geluk als de poort dicht is kun je terug.

  rest ok

Leave a Comment