1292. Eys – Simpelveld

Comments ( 2 )

 • Jeanette & Henk

  Een van de mooiere routes met prachtige uitzichten met alles erop en eraan. Ondanks de vele regen van de afgelopen tijd was de route goed te lopen. Wij zijn gestart in Simpelveld en halfweegs in Eys Bie de Tantes hebben we koffie gedronken buiten op het terras .(half februari !!)
  Terug in Simpelveld hebben we heerlijk gegeten bij De Biechtstoel de sponsor van deze route.
  Kortom een topdag!!

  Bedankt Jos

 • Rob Wilders

  Inderdaad is dit een wandeling met mooie vergezichten. Wij zijn gestart in Simpelveld bij het station van de ZLSM: ligt dichter bij de snelweg en er is parkeerruimte voldoende beschikbaar. Nadat wij gewandeld hadden, konden wij op het perron van de ZLSM ook wat drinken. Bovendien, in Eys is het bij het startpunt nu erg druk (te) met vele fietsers en wandelaars. 1,5 meter afstand houden is erg moeilijk.
  De hellingen zijn goed te lopen. Alleen het gedeelte vanaf Wahlwiller gaat flink omhoog. Jammer dat het stuk tussen bovenop de Kruisberg en Eys druk was met auto’s, wielrenners en veel wandelaars, die een wandeling liepen, tegengesteld aan onze route. Volgens een bewoner langs de route is deze route een initiatief van een horeca-ondernemer.

Leave a Comment