Comments ( 3 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Als je van afwisselende wandelingen houd dan moet je deze route ook zeer zeker op je verlanglijstje zetten. inderdaad makkelijk te combineren met 1298. Mocht je in deze mooie accommodatie verblijven ( die deze route gesponsord ) dan moet je deze route ter kennismaking met de omgeving zeer zeker wandelen.Hier kom je echt tot rust.

  • Peter Meesters

    verassend leuke wandeling, prachtige omgeving

  • Rudi

    Buiten de steile trapjes in het begin van de route, waar voor wie wil een alternatief voor is beschreven, is deze wandellus voor de normale wandelaar goed te behappen. Bosranden en open velden lossen elkaar af. Wie de streek een beetje kent, weet dat er prachtige vergezichten over de glooiende heuvels op zijn pad komen. De route heeft wel iets met spoorwegen. Niet alleen wandel je een stukje over Ligne 38, wat vroeger een spoorlijn was. Bij het voormalige station van Hombourg kun je je vergapen aan een heuse verzameling oude wagons. Later op de wandeling doemt het beschermde spoorwegviaduct van Remersdaal nog in beeld op. Samenvattend mag je stellen dat dit een leuke en afwisselende route is in een erg mooie omgeving.

Leave a Comment