1299. Treis-Karden

Comments ( 3 )

 • Theu en Annie

  Afgelopen weekend hebben wij beide wandelingen ( 1299 + 1300 ) gelopen .
  Vooral deze is een Topper ! Zó mooi de uitzicht over de Moesel !
  Maar de gedeeltes door de bossen , het licht dalend brede bospad naast het beekje dat door de diepe grubbe stroomt is ook indrukwekkend ! Wij hebben genoten ! Hadden Hotel Brauer langs de Moesel geboekt , in Karden , vlakbij het Treinstation….ook een aanrader , met Nederlandse eigenaren.
  Onze Dank voor deze fantastische routes ! vr.groeten Theu en annie Creemers

 • Chris

  Deze was nadat ik gisteren de 1300 had gelopen nu aan de beurt. Een schitterde wandeling met vele vergezichten. leuk tussen de wijnranken lopen, dan weer gewoon bos en gelukkig op het laatste stuk schaduw. Bij warm weer goed opletten wat meer drinken mee te nemen, er zit een flinke stijging in. ik heb deze wandeling met 28 graden gelopen en eigenlijk vond ik het te warm. Ik zou deze bij iets koelere temperatuur lopen. En dan is het een topper.

 • Wim & Diny

  Afgelopen weekend beide wandelingen gelopen (1299, 1300). Geweldig!
  De brug die ontbrak in de tekst, ligt er nu. Je hoeft nu niet meer om te lopen.

Leave a Comment