1300. Treis-Karden

Comments ( 4 )

 • Chris

  Vandaag deze prachtige wandeltocht gelopen. Prachtige momenten bv de burcht, zeer mooi en het uitzichtspunt over de Mosel, kort voor het einde van de wandeling. Alleen op het laatste een pittig bergje.Voor de rest is het inderdaad goed te lopen.

 • Bernd Dossing

  Hallo Jos

  gestern sind wir von einem dreitägigen Wanderurlaub an der Mosel zurückgekommen. Selbstverständlich haben wir die beiden wunderschönen Touren 1299 und 1300 in vollen Zügen genossen. Zwei Anmerkungen: Die kleine Fussgängerbrücke in Treis ist mittlerweile fertig. Der Rastpunkt Moselblick ist nach Aussage der Betreiber nur bei gehisster Fahne und nur am Wochenende bei schönen Wetter offen. ( nur Getränke )
  Untergebracht waren wir in Ediger – Eller nahe Bremm an der Moselschleife im Hotel Feiden (Zimmer mit einem phantastischen Frühstück 59,- €)
  Tag Eins begann für uns mit der Klettersteig Todesangstrunde von Bremm (hoher Schwierigkeitsgrad 9km ) Komoot Nr.306907203

  Dieses waren von uns Tour 225 und 226 von den Wandelgids.

  Vielen Dank Jos

  Bernd und Horst aus Herzogenrath

 • Roger Palmen

  Al vele wandelingen gedaan in de Eifel, maar ik vond deze toch echt één van de allermooiste.
  Gelopen op 12-6-2022.

 • Astrid

  Wunderschön zo als de Duitsers zeggen. Inderdaad een prachtige wandeling. In het begin een mooi stuk door de Brohlbachtal. Het rook er heerlijk naar Springbasemien. Toppertje was toch wel Burg Eltz!! Prachtig gelegen. Daarna 1 km steil stuk omhoog. Gauw genoeg weer een geniet moment bij uitzichtpunt “Kumpushof”. Het laatste stuk is wel even opletten geblazen, het gaat steil omlaag over een smal paadje met gravel. We hebben weer een mooie dag erop zitten….mooie route, mooi weer….helemaal Top!

Leave a Comment