Comments ( 4 )

 • Henk

  Zoveel groen in een druk bewoonde omgeving verwacht je eigenlijk niet. Op veel stukken “hoor” je de stad maar was niet hinderlijk . Wat wel een beetje jammer is dat het grootste gedeelte van deze route wandeling 1235 is maar dan in de tegenovergestelde richting. Alleen het centrumgedeelte is nieuw. We hebben genoten van deze route.

 • John Melick

  Afwisselende en interessante wandeling door de groene heuvelachtige periferie van Heerlen. In het centrum zijn het nieuwe Maankwartier, Schuncks glaspaleis en het Aambos de highlights. Je komt zelfs langs Stadion Kaldenborn op de Molenberg waar Ajax in 1968 vriendschappelijk verloor van Almannia Aachen voor 20.000 bezoekers. Maar ja, Johan was toen geblesseerd.

 • Robert Blom

  Ter afwisseling eens in de namiddag (14:30 uur) op pad een aanrijden met de trein dus vertrek vanaf punt 7 en gezellig met zijn 2 wandelen. Erg druk in hartje centrum en veel verkiezingsleuzen, maar zodra je de stad verlaten hebt keert de rust terug en kun je genieten van tal van bospaadjes, onverharde wegen door natuur en langs water. Paar keer klimmen, maar met het zonnetje nog vol in de lucht was dit genieten. Tweede helft iets kouder, maar de afwisseling in wandelgebied zorgde voor warmte. Ter afsluiting hapje eten in centrum en drankje doen en met een tevreden gevoel huiswaarts. Route prima op orde!

 • Mark

  Een afwisselende lus door Heerlen met veel groen, hoewel je altijd dicht bij de stad en woonwijken bent. Er is ook genoeg te zien op het korte stuk door het centrum. De route is vrij vlak.

Leave a Comment