Comments ( 2 )

 • Bas Vijgen

  Vandaag deze prachtige, afwisselende route gelopen. De weg richting het torfven (punt 7; Na bijna 50 m gaat u L over het pad met rechts het grote Torfven) was helaas afgesloten. Ga daarom niet naar links, maar blijf het pad rechtdoor volgen, tot aan de T-splitsing. Aldaar naar rechts en dan kom je vanzelf weer bij de T-splitsing op de originele route.

  • Miriam Coopmans

   Vandaag deze gewéldig mooie wandeling gelopen.. Heel afwisselend, veel bossen, water en genoeg plekken voor een pauze. We zagen 2 reeën tijdens de wandeling. En op weg naar de startplek zelfs in totaliteit nog 5 stuks!!
   Aan het einde genoten van een Leffe 0.0 in de kleine volmolen.
   Nog een aanvulling op de reactie van Bas Vijgen:
   Ga daarom niet naar links, maar blijf het pad rechtdoor volgen, tot aan de T-splitsing. Daar ga je LINKSAF en pikt op de volgende T-splitsing de originele route op.

Leave a Comment