Comments ( 3 )

 • Astrid

  Vandaag deze wandeling op Nederlands en Duits grondgebied. Wat een rust , ruimte en mooi natuurgebied. Afwisselende onverharden en verharden wegen, met soms wat veel fietsers op de verharden wegen. Maar ja het was ook een fijne zonnige dag vandaag, dus iedereen gaat eropuit. We gingen voor een uitsmijter bij de Etzenrather Mühle. Dus starten we vanaf nummer 1. Helaas …Etzenrather Mühle…gesloten ivm vakantie tot 15 september. Maar via een mooi pad met Schotse hooglanders en het aparte Bovenmeer kwamen we snel genoeg bij Restaurant De Lier. Lekkere uitsmijter gegeten terwijl vlak voor onze neuzen de ene naar de andere zweefvliegtuig opsteeg en landen. Weer een mooie dag …

 • Sjef Schmit

  Vandaag rondje Gangelt gelopen samen met wandeling 1209. Dit is inderdaad zoals Astrid schrijft een mooie wandeling over mooie bospaden en langs de Rode Beek. De Schinveldse bossen zijn ook prachtig en de vele runderen is een mooi en imposant gezicht. Ook nog even op de berg met het meertje met prachtig uitzicht over het gebied. Kortom een aanrader!

 • Rinus en Angelique

  Ja! Inderdaad een prachtige wandeling. Wij zijn gestart bij restaurant Hamacher, wat ook goed te doen is. Prima en zeer nette horeca daar. Evenals bij de Etzenrather Mühle.
  Wat een verrassing als je boven komt bij het Bovenmeer. Even opgezocht; het is het enigste meer in Nederland wat boven op een heuvel/berg ligt.
  Veel Schotse Hooglanders, met kleintjes vandaag!

Leave a Comment