Comments ( 4 )

 • Mia en Marius

  Al enkele malen gelopen. Prachtige route met moo ie uitzichten. En diverse rustpunten.

  Cuijk is met 1 C

 • Toos

  Vanmorgen in de mist aan deze wandeling begonnen met temperaturen rond het vriespunt. Op de Mookerheide brak de zon door wat zorgde voor fantastisch licht. In Plasmolen genoten van een coffee to go en bij het strandbad konden we zelfs gebruik maken van de toiletvoorziening. De wandeling is zeer afwisselend en zeer de moeite waard, wij hebben er weer erg van genoten!

 • Jan Rosmulder

  Prachtige route met veel afwisseling al vond ik het laatste stuk via de landweg weinig opwindend. Ook veel fietsers daar. Horeca is op paar locaties prima in orde. Het was ook terrasweer. Op mijn Facebook en die van Ik Wandel Graag 23 foto’s geplaatst.

 • Yolanda van Hensbergen

  Mooie afwisselende route, we hebben ervan genoten!
  Alleen staat er “slechts 1 klimmetje”. Voor mensen uit de Haarlemmermeer is dit een hele klim 😄 en er zaten meerdere klimmetjes in. Prima te doen hoor. Wat een prachtig gebied is dit!

Leave a Comment