1305. Schin op Geul

Comments ( 4 )

 • Coby van der Velden

  Weer een prachtige wandeling met perfecte routebeschrijving. Bedankt.

 • Geertje van Iersel

  Prachtige wandeling en route is erg goed beschreven! We hebben genoten.

 • Ingrid Aanstoot

  Mooie wandeling, de weg is nog steeds afgesloten ivm watersnoodramp juli 2021 (zie stap 6 in de routebeschrijving) De alternatieve route staat aangegeven bij de 3 beeldjes, maar daarvoor moet je een stukje terug lopen, bij de houten slagbomen van stap 5 sla je dan linksaf ipv rechtsaf.

  • Ingrid Aanstoot

   En restaurant Pommes was dicht. Wij hebben heerlijk geluncht recht t.o. hoger Walram, een aanrader. Ivm de wegafsluiting (zie reactie hierboven), en we geen zin hadden om terug te lopen, zijn wij rechtdoor gelopen langs kasteel Schaloen, over de doorgaande weg en zo nog een stuk door het Gerendal gelopen. Uiteindelijk kun je daar ook weer terug naar de parkeerplaats.

Leave a Comment